VODIČ ZA KORISNIKE
Sa firmom Pneus-Online lako vam je da prodate automobil ili motocikl !

Na sajtu za oglase firme Pneus-Online, sve što trebate da uradite je da napravite i objavite oglas o svom automobilu ili motociklu. Pravljenje i objavljivanje vašeg oglasa obuhvata samo četiri jednostavna koraka.
Taj proces je vrlo lak i krajnje pogodan za korisnike.

Samo pratite vodič za korisnike dat u donjem tekstu i počnite svoju oglasnu kampanju sad!
Korak 1: Unesite informacije o svom vozilu
Kliknite na zastavicu ‘Postavite svoj oglas’ na početnoj strani sajta sa oglasima firme Pneus-Online. Ona će vas odvesti na stranu gde se traže informacije o vašem vozilu.

Kao prvi korak u pravljenju svog oglasa, odaberite tip vozila – bilo automobil/komercijalno vozilo ili motocikl – za koji želite da postavite oglas.

Zatim unesite detaljne informacije o svom vozilu.
Informacije o vozilu:
Ako postavljate oglas za automobil/komercijalno vozilo, popunite donje informacije o svom Automobilu, tako što ćete da odaberete između ponuđenih opcija:

- Kategorija automobila
- Marka automobila
- Model
- Verzija
- Godina
- Menjač
- Vrata
- Jačina
- Boja
- Km
- Cena

Nemojte da zaboravite staviti kvaku u kvadrat ‘Prvi korisnik’, ako ste prvi korisnik svog automobila.
Informacije o motociklu:
Ako postavljate oglas za motocikl, popunite donje informacije o svom Motociklu, tako što ćete da odaberete između ponuđenih opcija:

- Kategorija motocikla
- Marka motocikla
- Boja
- Godina
- Km
- Cena

Nemojte da zaboravite staviti kvaku u kvadrat ‘Prvi korisnik', ako ste prvi korisnik svog motocikla.
Opcije i komentari:
Popunite kolonu ‘Opcije’ specijalnim karakteristikama svog vozila.
U koloni ‘komentari’ možete da navedete svoje komentare o svom vozilu (konkretne detalje, ogrebotine, sveukupni status vozila, itd…)
Učitavanje slika:
Možete da učitate do četiri slike za svoje vozilo. Ova karakteristika je fakultativna, ali ipak vrlo moćna za sklapanje dogovora. Kada učitate slike svog vozila (automobila/motocikla) napravljene iz različitih uglova, kupac će da dobije jasnu ideju i pokaže više interesovanja za njegovu kupovinu. Pošto slike govore više od reči, fotografije će u konačnici da povećaju osnovu za prodaju.
Kako ? Odaberite slike sa svog kompjutera tako što ćete kliknuti dugme ‘pretraga’. Kada odaberete sliku, kliknite ‘Ok’ da nastavite do sledećeg koraka.
Korak 2: Napravite svoj račun
U sledećem koraku, od vas će se tražiti da napravite račun na sajtu za oglase firme Pneus-Online. Ako već imate račun, samo unesite svoje postojeće korisničko ime i lozinku i upišite se u vebsajt. Nakon upisivanja u svoj račun, moći ćete da pratite sve oglase koje postavljate na vebsajtu.
Za nove korisnike:
Ako ste novi korisnik, morate da unesete donje informacije i nakon njihovog popunjavanja pokazaće vam se preliminarni prikaz vašeg oglasa.

- Adresa elektronske pošte
- Lozinka i potvrda lozinke
- Naslov
- Ime i prezime
- Adresa i broj telefona
- Poštanski broj, grad i zemlja

Postoje opcije za prikazivanje informacija o prodavcu. Uz prikazivanje imena/prezimena i adrese, možete da prikažete ili svoju adresu elektronske pošte ili svoj broj telefona, ili oboje. Nakon pravljenja računa bićete odvedeni do sekcije za preliminarni prikaz vašeg oglasa.
Postojeći korisnik:
Ako ste postojeći korisnik, nakon što kliknete dugme ‘Ok’ posle unosa svoje adrese elektronske pošte i lozinke za upisivanje u svoj račun, bićete automatski odvedeni do sekcije za preliminarni prikaz oglasa.
Korak 3: Preliminarni prikaz vašeg oglasa
U sekciji za preliminarni prikaz, oglas će da bude prikazan onako kako će se pojaviti na vebsajtu. Uz naziv vozila i cenu prikazane u prvom redu, nakon čega će ići broj poseta od stane pregledača i datum i vreme kada je oglas napravljen. Zatim, sve povezane informacije poput kategorije, verzije, godine, kilometara i karakteristika vozila biće navedene uz opcije i komentare. Ako ste učitali slike vozila, one će biti prikazane na desnoj strani.
Korak 4: Konačna potvrda
Nakon što dobijete objavu “Vaš oglas je potvrđen ” u poslednjem koraku, vaš oglas će biti onlajn, tako da može da ga vidi celi svet.

PNEUS-ONLINE nema nikakvu odgovornost za sadržaj i za posledice oglasa postavljenih na svojim stranicama.
Zapadna Europa :
Istočna Europa :
Amerika :
Azija :
Afrika :
Oceanija :
Auto prilika, motor prilika, 4x4 prilika, skuter prilika, kupovina automobila, prodaja automobila, kupite vozilo, prodajte vozilo, prodaja motora, prodajte motor, oglasi za aute, oglasi za motore
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen